Wat is Barbicide?

Barbicide is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Als u één ding hoog in het vaandel heeft staan, dan is het hygiënisch werken. Barbicide is al meer dan 60 jaar  het toonaangevende product in de beauty business.

Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien.

Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne.

De beauty branche heeft meer overeenkomsten met de gezondheidszorg dan je in eerste instantie zou denken, maar dan zonder de nauwgezette regelgeving.

Het gebruik van Barbicide wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.

 

 

Barbicide is de nummer 1 op het gebied van desinfectie. Barbicide werkt effectief tegen bacteriënen en schimmels, bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella evenals HIV en hepatitus B en C. Door de mengverhouding van 1 deel barbicide op 16 delen water (behalve de Hygiënespray en Handenhygiëne, deze is al voorgemengd) is Barbicide beter en goedkoper dan de traditionele alcohol!

  • Leuke attentie bij iedere bestelling
  • Gratis bezorging boven € 75,-