BalbCare Handmasker

€ 2,75 € 2,45

BalbCare Handmasker

€ 2,75 € 2,45

Aantal

Balbcare is een paar handschoenen of sokken van polyethyleen die een voedend product bevatten van hoge kwaliteit, een pincet voor eenmalig gebruik en een houtje van de sinaasappelboom.

Trakteer jezelf of je klanten op een unieke voeding voor handen of voeten. Wat doet Balbcare voor jouw handen of voeten:

Balbcare bevat het extract van de theeboom. Het extract van de theeboom wordt vooral gebruikt bij de behandeling van schimmelinfecties. Ook wordt het snel in de huid opgenomen en daarbij een antibacteriele werking heeft.

Versterkt de nagelplaat en gaat daarom breken en splitsen tegen;

Houdt vocht vast, stimuleert de celdeling en groei van nieuwe cellen. Daarnaast heeft het eigenschappen die de regeneratie van de huid versnellen, irritaties kalmeren en ontstekingsremmende werking, ook maakt het een ruwe huid glad door deze te hydrateren, maakt de opperhuid zacht, beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden en heeft daarnaast de werking van een natuurlijke antioxidant.

Bablbcare bevat keratine. Keratine, het belangrijkste eiwit waaruit nagels zijn opgebouwd, versterkt natuurlijke nagels en maakt ze harder, waardoor de conditie en het uiterlijk van de nagels, handen en voeten verbeterd worden;

Dankzij de flavonoiden heeft het sterke antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Polimeer R236 die door de combinatie van geselecteerde bestanddelen de natuurlijke nagel beschermt tegen de negatieve invloed van nagellak en tegelijkertijd de hechting ervan vergroot.

In de Balbcare emulsie zitten extracten en actieve bestandsdelen die de huid van handen en voeten perfect hydrateert en volledig voedt en de de velletjes natuurlijk zacht maken

In de Balbcare emulsie zitten extracten en actieve bestandsdelen die de bloedsomloop verbeteren, die de bloeding van velletjes en verkleuringen op handen en voeten verminderen.

In de Balbcare emulsie zitten extracten en actieve bestandsdelen die dode huidcellen verwijderen waarbij de huid niet beschadigd wordt zoals soms het geval is bij peelings.

In de Balbcare emulsie zitten extracten en actieve bestandsdelen die de nagelplaat versterken en de huid, handen en voeten voeden

Vragen over dit product? Mail ons
  • Leuke attentie bij iedere bestelling
  • Gratis bezorging boven € 75,-