Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Leveringen
Voor toegang tot de webshop moet u ingeschreven staan in ons systeem.

BTW
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Betalingsmogelijkheden
U kunt er voor kiezen om te betalen via 'Ideal' , dit is de eenvoudigste, betrouwbaarste en snelste manier van bestellen en betalen. Uw pakket gaat bij een bestelling welke voor 15:00 uur is gedaan diezelfde dag op de post.
Ook kunt u kiezen voor Paypal. Ook de optie “ophalen” is mogelijk middels afspraak. Iedere donderdagmiddag is het nagelwinkeltje JANAILS geopend van 14.00 uur t/m 18.00 uur. Uw pakket gaat pas op de post wanneer wij uw betaling of een bewijs van betaling hebben ontvangen. 

Levertijd
U kunt uw bestelling plaatsen via onze webshop, e-mail of telefonisch.
Bestellingen die op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur worden geplaatst, worden de diezelfde dag verstuurd. Desondanks kan JANAILS niet verantwoordelijk gehouden worden voor te late c.q. vertraagde pakket.

Verzendkosten
Voor het verzenden van uw pakket maken wij gebruik van de diensten van de postNL. 
Wij rekenen € 6,95 aan verzendkosten bij een bestelling onder de € 75,00.
Wij rekenen geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 75,00. 

Ruilen of terugsturen van een product
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen veertien dagen na levering aan de eigenaar van de webshop schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend.

Service staat voor op!
U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag uw bestelling plaatsen.
Ook kunt u 7 dagen per week bij ons terecht voor vragen over producten en cursussen. Stel uw vragen per e-mail: info@janails.nl en wij nemen uw vraag z.s.m. in behandeling.

Garantie
U krijgt standaard tenminste zes maanden garantie op alle elektronische artikelen die u bij ons koopt. Gedurende deze periode zijn reparaties gratis. Indien uw klacht ongegrond wordt bevonden (bijvoorbeeld door een bedieningsfout) of niet het gevolg is van een fabrieksfout maar van een andere oorzaak (bijvoorbeeld door blikseminslag of vochtschade), dan zijn wij genoodzaakt onderzoekskosten door te berekenen. Indien u toch tot reparatie wilt overgaan, dan worden de werkelijke transport- en reparatiekosten doorberekend.

 

Veel Shop plezier! En veel plezier met onze nagelproducten.

  • Leuke attentie bij iedere bestelling
  • Gratis bezorging boven € 75,-